Työpaikat

Raval Helsinki on moderni työpaikka rakennusalan ammattilaisille

Meillä on tarjolla vapautta ja vastuuta – menestys on sinusta itsestäsi kiinni. Vaikka työ meillä on itsenäistä, ketään ei jätetä yksin haasteiden kanssa ja yhdessä oppiminen on tärkeä osa jatkuvan parantamisen tavoitettamme. Meillä jokainen pääsee kehittymään henkilökohtaisesti ja kehittämään koko yrityksen toimintaa.

Toimistomme sijaitsee Wonderland Leppävaarassa (Linnoitustie 6, Espoo), jossa käytössämme on tiimihuone ja monipuolisesti erilaisia työtiloja.

 

Avoimet työpaikat Ravalilla

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voi aina laittaa myös avoimen hakemuksen osoitteeseen myynti(at)raval.fi.

 

Kesätyö, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat korkeakouluopiskelijoille

Otamme vuosittain 1-2 korkeakouluopiskelijaa harjoitteluun ja olemme mielellämme myös toimeksiantajana opinnäytetyössä. Kanssamme pääset syventämään koulussa opittuja viestintä-, myynti-, markkinointi- ja raportointitaitoja käytännössä sekä tutustumaan rakennusalaan projektien koordinaattorina tai vetäjänä – kokeneen ammattilaisen ohjauksessa.

Työn sisältö ja tavoitteet sovitaan yhdessä opiskelijan sekä ohjaavan opettajan kanssa ja niiden toteutumista seurataan viikkotapaamisissa. Palkkaamme myös opintojaan viimeistelemässä olevia rakennusalan projektikoordinaattoreita, projektipäälliköitä, insinöörejä ja kiinteistösihteereitä. Harjoittelu on loistava tapa tutustua alaan, sekä toisiimme työnantajana ja työntekijänä.

Ole rohkeasti yhteydessä, ehkä tulevaisuutesi unelmatyö löytyy Ravalilta. Lähetä avoin hakemuksesi myynti(at)raval.fi.