Raval Helsinki Oy reklamaatioprosessi

Rakentamiseen liittyvät reklamaatiot, asiantuntijalausunnot ja neuvottelut osapuolten kesken

You are here:

Autamme talo- ja kiinteistöyhtiöitä selvittämään korjaus- ja uudisrakentamisessa tapahtuneita virheitä. Toimimme virheiden reklamoinneissa rakennusalan asiantuntijana ja tarvittaessa myös projektipäällikkönä laajemmissa reklamaatiotapauksissa.

Rakennusalan ammattilaisen, asianajajan, isännöitsijän sekä taloyhtiön hallituksen yhteistyö korostuu laajoissa, koko taloyhtiötä koskevissa reklamaatiotapauksissa. Rakennusvirheiden tarkka dokumentointi, tiedotus, projektin johtaminen ja korjauksien valvonta ovat myös tärkeitä tekijöitä onnistuneessa reklamaatioprosessissa.

Reklamaation tavoitteena on saada asianmukaiset korjaukset sekä tutkimuksiin ja korjausten valvontaan liittyvät kustannukset rakennusvirheestä vastuussa olevan tai vahingon aiheuttajan, urakoitsijan tai perustajaosakkaan maksettavaksi.

Reklamaatio pohjautuu ammattilaisen havaitsemiin virheisiin ja puutteisiin rakentamisessa. Suosittelemme tilaajaa käyttämään lisäksi kiinteistöalaan perehtynyttä juristia, joka vastaa reklamaatioiden laatimisesta ja sopimustekniikasta. Voimme suositella sopivaa lakitoimistoa yhteistyöverkostostamme. Raportit ja tutkimukset toimivat reklamaation liitteenä.

Annamme mielellämme lisätietoja. Jätä yhteydenottopyyntö: